Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Hrvatska estetika
Šifra: 187864
ECTS: 3.0
Nositelji: doc. dr. sc. Željka Metesi Deronjić
Izvođači: Željka Metesi Deronjić - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
Termini konzultacija:
Obavijesti
Objavljeno: 19. 2. 2021. u 00:43
Željka Metesi Deronjić

Dragi studenti,

ako nekome još treba potpis iz kolegija, neka dođe u moj kabinet sljedeći tjedan u srijedu. Bit ću tamo od 10 do 12 sati.

Lijep pozdrav,

Željka

Objavljeno: 18. 1. 2021. u 23:47
Željka Metesi Deronjić

Dragi moji studenti,

javljam vam da će se ispiti održati uživo na fakultetu (naravno, uz pridržavanje epidemioloških uputa). Ako netko iz bilo kojeg razloga ne može doći na fakultet, molim vas da mi javite kako bismo se dogovorili za usmeni ispit online. Ako imate pitanja vezano uz gradivo, slobodno mi se javite.

Sretno s učenjem.

Lijep pozdrav,

Željka

Objavljeno: 22. 12. 2020. u 00:58
Željka Metesi Deronjić

Dragi moji studenti,

želim vam svima ugodne, bezbrižne i sretne praznike. Nadam se da se uskoro vidimo.

Željka

 

Objavljeno: 7. 12. 2020. u 01:17
Željka Metesi Deronjić

Dragi studenti,

nažalost, prešli smo na online nastavu. Ja ću Vam svaki tjedan slati predavanja u obliku prezentacija, a vas molim da mi, kako tko stigne, pošaljete svoje radove koje ću stavljati u repozitorij tako da ih svi možete vidjeti. Lijep pozdrav,

Željka Metesi Deronjić

Objavljeno: 22. 11. 2020. u 21:14
Željka Metesi Deronjić

Profesorica Metesi Deronjić neće sutra (23. studenoga) održati predavanje iz kolegija Hrvatska estetika zbog bolesti. Studenti će naknadno biti obaviješteni o terminu nadoknade.

Objavljeno: 9. 1. 2019. u 10:38
Administrator

Predavanje iz kolegija Hrvatska estetika održat će se u četvrtak 10. siječnja 2019. od 12:45 do 14:45 (a ne u 15:55) u dvorani Brač.

Željka Metesi Deronjić

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS