Hrvatski glagolizam
Šifra: 188080
ECTS: 3.0
Nositelji: doc. dr. sc. Ivana Kresnik
Izvođači: Matijas Baković - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
2. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija

6. semestar
Obavezni predmet - Redovni studij - Kroatologija
Termini konzultacija:
Obavijesti
Objavljeno: 26. 3. 2020. u 11:35
Ivana Kresnik

Cijenjeni studenti,

u repozitoriju je predavanje za 18. i 25. ožujka 2020., koje je zapravo ponavljanje obrađenoga gradiva kako biste imali sve na jednom mjestu. U repozitoriju je također skenirana ispitna literatura i ostala literatura u vezi s predmetom Hrvatski glagolizam. Za sva eventualna pitanja i objašnjenja slobodno mi se javite na službenu e-adresu.

Lijepi pozdrav.

Ivana Kresnik

Objavljeno: 16. 3. 2020. u 20:43
Ivana Kresnik

Cijenjeni studenti,

nastavni materijali za predmet Hrvatski glagolizam bit će dostupni u repozitoriju predmeta za svaki tjedan neodržane nastave. Svi će studenti na predmetu dobiti obavijest svaki put kad se postavi novi dokument u repozitoriju. Dokument će sadržavati obrazloženje jedne nastavne jedinice, pitanja za vježbu i odgovore na ista pitanja.

Lijepi pozdrav,

Ivana Kresnik

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS