Logika i umjetna inteligencija
Šifra: 201517
ECTS: 3.0
Nositelji: doc. dr. sc. Sandro Skansi
Izvođači: Sandro Skansi - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
1. semestar Ne predaje se
FIL-dipl (17272) - Izborni kolegiji - Redovni studij - Filozofija

2. semestar
FIL-dipl (17272) - Izborni kolegiji - Redovni studij - Filozofija

3. semestar Ne predaje se
FIL-dipl (4402): Izborni kolegiji - Redovni smjer - Nastavnički
FIL-dipl (4402): Izborni kolegiji - Redovni smjer - Znanstveni

4. semestar
FIL-dipl (4402): Izborni kolegiji - Redovni smjer - Znanstveni
Termini konzultacija:
Obavijesti
Objavljeno: 15. 3. 2020. u 20:41
Sandro Skansi

Pozdrav,

Zbog mjera radi sprijecavanja zaraze SARS-CoV-2, moramo raditi od doma. Osim toga, malo cu izmijeniti kolegij da bude vise fokus na AI i strojnom ucenju kada se vratimo (de facto, gubimo dva termina za SAT, a to ako vas zanima cemo nakonaditi konzultacijama na kraju semestra). Tako da kad se vratimo, idemo na AI i Deep Learning. Trebat ce vam laptopi s instaliranom Anacondom (www.anaconda.com). Pri instalaciji OBAVEZNO odaberite "Add to PATH" bez obzira sto vam po defaultu nudi NO, stavite YES odnosno kvacicu. Ignorirajte crveno upozorenje:-)

Jednom kada ste instalirali, skinite si www.github.com/skansi/utilities. Slobodno prodite sami Uvod_uPy123.ipynb. Njih cete pokrenuti s Jupyterom (dio anaconde, naci cete ga u start menu). Ako ne ide, proucite na stranici Githuba... no bilo bi jako dobro da sljedeci put imate instaliranu Anacondu i da krenemo lagano s tim.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS