Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Poetika Frane Petrića
Šifra: 200597
ECTS: 2.0
Nositelji: doc. dr. sc. Željka Metesi Deronjić
Izvođači: Željka Metesi Deronjić - Seminar
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

0,0,0

Nastavnik nije u mogućnosti ponuditi nastavu na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
Termini konzultacija:
Obavijesti
Objavljeno: 27. 5. 2021. u 02:21
Željka Metesi Deronjić

Dragi studenti,

šaljem vam zadnje predavanje i pitanja za ponavljanje gradiva koja će vam pomoći u spremanju ispita. Ako imate bilo kakvih nejasnoća, molim vas, javite se.

Lijep pozdrav,

Željka

Objavljeno: 23. 4. 2021. u 01:29
Željka Metesi Deronjić

Dragi kolege,

kako se, nažalost, ne vidimo i nemamo kontakta, koristim priliku da vas upitam kako vam zasad ide razumijevanje materijala koji vam šaljem. Treba li dodatno pojasniti neke stvari? Ako imate bilo kakva pitanja i poteškoće u savladavanju materijala, molim vas, javite mi se. Ja ću vam uz zadnje predavanje poslati i pitanja za ponavljanje kako biste se lakše mogli spremiti za ispit.

Lijep pozdrav,

Željka

Objavljeno: 25. 2. 2021. u 01:50
Željka Metesi Deronjić

Dragi studenti,

hvala Vam što ste upisali kolegij Poetika Frane Petrića. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo koja nas je prisilila na online nastavu, ja ću vama svaki tjedan u Repozitorij slati predavanja u obliku prezentacija. Danas vam šaljem uvodno predavanja s informacijama o kolegiju, literaturi i načinu provjere znanja. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, molim vas, slobodno se javite. Također vas molim da mi potvrdite primitak poruke i predavanja kako bih bila sigurna da nam Repozitorij dobro radi. Hvala.

Lijep pozdrav,

Željka Metesi Deronjić

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS