Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Školska pedagogija
Šifra: 172610
ECTS: 3.0
Nositelji:
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 15
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
Termini konzultacija:
Obavijesti
Objavljeno: 12. 1. 2020. u 17:29
Katarina Dadić

Poštovani studenti, 

2. kolokvij iz kolegija Školska pedagogija održat će se 17. siječnja 2020. godine. Kolokvij će biti u obliku eseja iz kojega mora biti vidljivo poznavanje svih sadržaja koji su Vam stavljeni na repozitorij u obliku materijala. 

Srdačno, doc. dr. sc. Katarina Dadić

Objavljeno: 1. 10. 2019. u 13:27
Uređeno: 1. 10. 2019. u 13:30
Katarina Dadić

Poštovani studenti i studentice, dobro došli na kolegij Školska pedagogija. Početak nastave na ovom kolegiju je 11. listopada 2019. godine prema rasporedu. Želim Vam puno uspjeha u novoj akademskoj godini.

Lp, doc.dr. sc. Katarina Dadić

Objavljeno: 30. 1. 2019. u 11:13
Katarina Dadić

Upis ocjena iz Kolegija Školska pedagogija održat će se 7. vejače 2019. godine u 11 sati u uredu prof. Dadić.

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS