Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Savjetovalište

Obnovljen rad Savjetovališta Hrvatskih studija

Savjetovalište Hrvatskih studija osnovano je Odlukom Znanstveno-nastavnoga vijeća 8. srpnja 2014., radi kvalitetnijega svladavanja obrazovnih programa i uspješnije psiho-socijalne prilagodbe. Bilo je prekinulo s radom 1. veljače 2017., ali ga je 12. listopada 2017. obnovilo. Zadaće Savjetovališta jesu: pružati besplatnu psihološku i drugu savjetodavnu pomoć i potporu studentima i zaposlenicima Hrvatskih studija u nošenju s osobnim i profesionalnim poteškoćama i priređivati psiho-edukativne radionice, unaprjeđujući kakvoću života osoba, skupina i ljudske zajednice Hrvatskih studija, sukladno pravilima struke, poštujući etička načela. Odluku o Savjetovalištu Hrvatskih studija od 12. listopada 2017. pročitajte ovdje. Odlukom od 28. studenoga 2017. savjetnicom u Savjetovalištu postavljena je doc. dr. sc. Jelena Maričić.
Od 10. prosinca 2019. Savjetovalište djeluje kao Savjetovalište Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

S povjerenjem dogovorite termin na e-adresu psiholosko.savjetovanje@hrstud.hr ili  savjetovaliste@hrstud.hr


Objavljeno: 9. 3. 2020. u 14:00
Dunja Jurić Vukelić

Dragi prijatelji i kolege,

obavještavamo vas da imamo slobodno mjesto na dvotjednom volonterskom kampu u sklopu projekta Let's grow together! Evo nekoliko bitnih informacija:

 

  • Kada? - 16.-30.3.2020.
  • Gdje? - Veliki Žitnik, Lika
  • Tema? - Rad s drvetom, recikliranje, služenje zajednici, čišćenje okoliša, druženje u internacionalnom okruženju i razvoj novih kompetencija.
  • Profil sudionika? - 18 do 30 godina, bez obzira na prethodno iskustvo
  • Koliko to košta? - Ništa! Smještaj, hrana i cijeli program pokrivaju se iz projekta Europskih snaga solidarnosti. Čak vraćamo i putne troškove nakon završetka projekta!
  • A što sa školom/faksom? - Sudionici dobivaju certifikat o sudjelovanju i ispričnicu na zahtjev. Mislili smo na sve ;)

 

Podijelite vijest s prijateljima i poznanicima ili se i sami prijavite, ovakvu priliku bi bilo šteta propustiti!
Javite nam se najkasnije do srijede 11.05. na evs@outwardboundcroatia.com i osigurajte svoje mjesto na kampu! 

Više o projektu možete saznati na linku:
https://www.outwardboundcroatia.com/…/Let-s-grow-together_E…

Vidimo se u Velikom Žitniku!

Popis obavijesti
Repozitorij

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS