Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Savjetovalište

Obnovljen rad Savjetovališta Hrvatskih studija

Savjetovalište Hrvatskih studija osnovano je Odlukom Znanstveno-nastavnoga vijeća 8. srpnja 2014., radi kvalitetnijega svladavanja obrazovnih programa i uspješnije psiho-socijalne prilagodbe. Bilo je prekinulo s radom 1. veljače 2017., ali ga je 12. listopada 2017. obnovilo. Zadaće Savjetovališta jesu: pružati besplatnu psihološku i drugu savjetodavnu pomoć i potporu studentima i zaposlenicima Hrvatskih studija u nošenju s osobnim i profesionalnim poteškoćama i priređivati psiho-edukativne radionice, unaprjeđujući kakvoću života osoba, skupina i ljudske zajednice Hrvatskih studija, sukladno pravilima struke, poštujući etička načela. Odluku o Savjetovalištu Hrvatskih studija od 12. listopada 2017. pročitajte ovdje. Odlukom od 28. studenoga 2017. savjetnicom u Savjetovalištu postavljena je doc. dr. sc. Jelena Maričić.
Od 10. prosinca 2019. Savjetovalište djeluje kao Savjetovalište Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

S povjerenjem dogovorite termin na e-adresu psiholosko.savjetovanje@hrstud.hr ili  savjetovaliste@hrstud.hr


Objavljeno: 6. 4. 2020. u 16:33
Lovorka Brajković

Dragi kolegice i kolege studenti,

U ovom vremenu kada se suočavamo s posljedicama koronavirusa i potresa koji je zadesio Zagreb Savjetovalište je ostvarilo suradnju s udrugom Pragma (http://www.udruga-pragma.hr/) kako bismo svima vama mogli ponuditi psihosocijalnu pomoć i podršku a sve u cilju zaštite mentalnog zdravlja.

Ako osjetite bilo kakvu potrebu da s nekim porazgovarate o stvarima koje vas muče ili kako biste riješili eventualne nedoumice, slobodno se možete javiti Savjetovalištu (savjetovalište@hrstud.hr) ili kolegicama iz udruge Pragma Jeleni Adamlje (adamlje@udruga-pragma.hr)  ili Katarini Jelić (jelic@udruga-pragma.hr). Kolegicama se također možete obratiti i na mobitele 095 7789 950, 095 7789 955 te dogovoriti i savjetovanje putem Skype-a, Zoom-a ili neke druge platforme koja vama najviše odgovara.

Po potrebi, bit će organizirane i online edukacije putem webinara.

Do skorijeg susreta, srdačno vas pozdravljamo,

Tim Savjetovališta

Popis obavijesti
Repozitorij

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS