Studentska e-pošta

Svim studentima Hrvatskih studija prije početka nastave kreiraju se studentski računi za elektroničku poštu.

Za svu službenu komunikaciju između studenata i profesora studenti su dužni koristiti od Hrvatskih studija dobivene službene adrese elektroničke pošte.

Prema Pravilniku o službenoj komunikaciji na Hrvatskim studijima nastavnici i službe Hrvatskih studija nisu dužni odgovarati na elektroničku poštu poslanu s drugih, neslužbenih računa e-pošte studenata.

 
Oblik elektroničke adrese studenata:

Studentska elektronička adresa jednaka je vašem AAI@EduHr računu, odnosno "prvo slovo imena + prezime (do osam znakova) + @hrstud.hr". Na mrežno sučelje e-pošte prijavljujete se punim AAI@EduHr korisničkim računom.

 
Zaporka i njena promjena:

Vaša zaporka je AAI@EduHr zaporka.
Stranica za prijavu na poštu je webmail.hrstud.hr

Prilikom prve prijave poželjno ju je promijeniti.
Zaporka se može promijeniti samo na poveznici: https://croaticum.hrstud.hr/ldap/user/.

 
Zaboravljena ili izgubljena zaporka:

Upute

 
Napomena:

Preuzimanje nove zaporke AAI@EduHr računa nije moguće telefonski ili e-poštom. Potrebno je osobno doći u informatičku službu i promijeniti ili preuzeti zaporku (uz obvezno predočenje dokumenta o identifikaciji). Za probleme oko rada e-pošte javite se na:

informaticar@hrstud.hr


Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Služba za informatičke i računalne poslove
QuiltCMS