Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@fhs.hr
Studentska e-pošta

Svim studentima Fakulteta hrvatskih studija prije početka nastave kreiraju se službeni studentski računi za elektroničku poštu.

Za svu službenu komunikaciju između studenata i profesora studenti su dužni koristiti dobivene službene adrese elektroničke pošte.

Prema Pravilniku o službenoj komunikaciji na Fakultetu hrvatskih studija nastavnici i službe Fakulteta hrvatskih studija nisu dužni odgovarati na elektroničku poštu poslanu s drugih, neslužbenih računa e-pošte studenata.

 
Oblik elektroničke adrese studenata:

Studentska elektronička adresa jednaka je vašem AAI@EduHr računu, odnosno "prvo slovo imena + prezime (do osam znakova) + @hrstud.hr". Na mrežno sučelje e-pošte prijavljujete se punim AAI@EduHr korisničkim računom.

 
Zaporka i njena promjena:

Vaša zaporka je AAI@EduHr zaporka.
Stranica za prijavu na poštu je mail.hrstud.hr

Prilikom prve prijave poželjno ju je promijeniti.
Zaporka se može promijeniti samo na poveznici: https://croaticum.hrstud.hr/ldap/user/.

 
Zaboravljena ili izgubljena zaporka:

Upute

 
Koristan savjet:

Kako uključiti prosljeđivanje na Vaš privatni račun e-pošte: izgled zaslona

Poveznica za uključivanje (ako niste prijavljeni na O365 sustav, morate se prvo prijaviti na O365 sustav)

 
Napomena:

Preuzimanje nove zaporke AAI@EduHr računa nije moguće telefonski ili e-poštom. Potrebno je osobno doći u Računalnu službu i promijeniti ili preuzeti zaporku (uz obvezno predočenje dokumenta o identifikaciji). Za probleme oko rada e-pošte javite se na:

informaticar@fhs.hr


Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2022. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS