Objavljeno: 19. 10. 2016. u 08:58
Danijela Vnučec Grdović

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2017. godini (prvi krug) sa sljedećim mogućnostima razmjene (detaljnije u samom natječaju):
 

a) odlazna mobilnost prema strateškim partnerima:u 2017.

b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu

c) mobilnost doktorskih studenata (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima)

d) najava dolazne mobilnosti temeljem bilateralnih međusveučilišnih i međufakultetskih sporazuma i dolazne mobilnosti u svrhu sklapanja novih sporazuma i novih oblika suradnje.

Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama, http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/.

Budući da se sastavnice mole da Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu dostave rang-liste za prve tri stavke te najave dolaznih mobilnosti za stavku do zaključno četvrtka 17. studenoga 2016, sve vas molim da se javite meni (dlabas@hrstud.hr) i Danijeli Vnučec Grdović (dvnucec@hrstud.hr) najkasnije do  13. studenoga 2016.

Odluka Rektora

Tekst natječaja

Popis obavijesti

Informacije

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu pokrenuti su i ustrojeni 16. studenoga 1992., isprva samo kao dvosemestralni Sveučilišni komparativni studij hrvatske filozofije i društva. Taj je program potom preoblikovan u program redovitog četverogodišnjeg studija.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2018. Sveučilište u Zagrebu Hrvatski studiji. Sva prava pridržana. Webmaster
powered by QuiltCMS