Objavljeno: 3. 6. 2019. u 16:35
Administrator

Marija Musa

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu sa zadovoljstvom vas pozivaju na predavanje Hrvatski standardni jezik u Bosni i Hercegovini između zakona i uporabe, kojega će održati izv. prof. dr. sc. Marija Musa s Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Predavanje će se održati u sklopu kolegija Jezik i kultura Hrvata u Bosni i Hercegovini u četvrtak 6. lipnja u 11 sati u Velikoj vijećnici Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Borongajska cesta 83d.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS