Objavljeno: 8. 1. 2018. u 14:04
Josip Papak

Hrvatski studiji započinju s provođenjem ankete za procjenu rada nastavnika u zimskom semestru akademske godine 2017./18., putem ISVU-a (Studomata).

Poštovane kolegice, poštovani kolege,

Hrvatski studiji započinju s provođenjem ankete za procjenu rada nastavnika u zimskom semestru akademske godine 2017./18., putem ISVU-a (Studomata).

Budući da je odaziv na ankete koje se provode preko Studomata uvijek vrlo nizak, ovim Vas putem najljepše molimo da pristupite ocjenjivanju svojih nastavnika u što većem broju. Naime ozbiljan pristup anketnim upitnicima i Vaše ocjene i komentari našeg rada, pomažu nam kako bismo pojedinačno mogli poboljšati i ispraviti neke segmente naše nastave, a ujedno nam pružaju i potpuniju predodžbu o općoj kvaliteti nastave na Hrvatskim studijima. 

Anketa je dobrovoljna i anonimna bez obzira na to što se provodi preko Studomata. Anonimnost je osigurana putem računalnog programa koji svakom studentu dodjeljuje slučajno generiranu šifru i podaci se pohranjuju neovisno o Vašim korisničkim računima. Individualni rezultati zaštićeni su, a nastavnici će dobiti na uvid isključivo skupne rezultate vrednovanja tek početkom sljedećeg semestra, dakle nakon završetka ispitnih rokova.

Tehnički podaci o provedbi:

Provedba ankete traje od 8. siječnja 2018. do 29. siječnja 2018. Anketu možete ispuniti i putem mobilne verzije Studomata. Anketu ne morate ispuniti do kraja odjednom, nego je možete privremeno prekinuti i vratiti se njenom ispunjavanju kasnije. Svi nastavnici su zamoljeni da na jednom od predavanja odvoje par minuta za ispunjavanje ankete putem mobilnih uređaja.

Molimo Vas da eventualne poteškoće vezane uz pristup anketi, kao i eventualan izostanak anketnog upitnika za neki od predmeta koji imate upisan u zimskom semestru, prijavite na e-mail: jpapak@hrstud.hr

 

Još jednom Vas molimo da se anketi odazovete i unaprijed Vam zahvaljujemo na suradnji.

 

doc. dr. sc. Lovorka Brajković,

Povjerenica za osiguravanje kvalitete, studijske programe i cjeloživotnu naobrazbu

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS