Objavljeno: 26. 11. 2018. u 21:56
Administrator

Dan Hrvatskih studija 2018. medijski je popraćen u više sredstava društvenoga priopćavanja. Od elektroničkih medija izdvaja se 25-minutna televizijska emisija Sveučilišni Zagreb, prikazana 19. studenoga 2018. na televiziji Z1, a od tiskanih reportaža u hrvatskim sveučilišnim novinama Universitas, broj 109, od 26. studenoga 2018., str. 11. Pročelnikov govor na svečanoj sjednici Znanstveno-nastavnoga vijeća Hrvatskih studija može se pročitati ovdje, a rektorov ovdje. Fotogalerija s toga događaja dostupna je ovdje.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS