Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Facebook stranica FHS-a
YouTube kanal FHS-a
LinkedIn stranica FHS-a
Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Savjetovalište

Obnovljen rad Savjetovališta Hrvatskih studija

Savjetovalište Hrvatskih studija osnovano je Odlukom Znanstveno-nastavnoga vijeća 8. srpnja 2014., radi kvalitetnijega svladavanja obrazovnih programa i uspješnije psiho-socijalne prilagodbe. Bilo je prekinulo s radom 1. veljače 2017., ali ga je 12. listopada 2017. obnovilo. Zadaće Savjetovališta jesu: pružati besplatnu psihološku i drugu savjetodavnu pomoć i potporu studentima i zaposlenicima Hrvatskih studija u nošenju s osobnim i profesionalnim poteškoćama i priređivati psiho-edukativne radionice, unaprjeđujući kakvoću života osoba, skupina i ljudske zajednice Hrvatskih studija, sukladno pravilima struke, poštujući etička načela. Odluku o Savjetovalištu Hrvatskih studija od 12. listopada 2017. pročitajte ovdje. Odlukom od 28. studenoga 2017. savjetnicom u Savjetovalištu postavljena je doc. dr. sc. Jelena Maričić.
Od 10. prosinca 2019. Savjetovalište djeluje kao Savjetovalište Fakulteta hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

S povjerenjem dogovorite termin na e-adresu psiholosko.savjetovanje@hrstud.hr ili  savjetovaliste@hrstud.hr


Objavljeno: 24. 4. 2021. u 15:45
Uređeno: 24. 4. 2021. u 15:45
Ana Petak

Poštovani studenti,

Pozivamo vas na online interaktivno predavanje na temu “Psiholog poduzetnik: kako sam pokrenuo svoj posao i što sam naučio putem?” u okviru aktivnosti karijernog Savjetovališta Fakulteta hrvatskih studija.

Cilj predavanja koje je prvenstveno namijenjeno studenticama i studentima psihologije je predstaviti karijerni put sportskog psihologa te odgovoriti na niz pitanja s kojima se susreću psiholozi na početku svoje karijere: Završio sam faks i što sada?; Kako znati da sam odabrao pravi posao?; Što kad ono čime se bavim gotovo da i ne postoji?; Kako sam razbijao tabue o psihologiji (sporta)?; Koje lekcije o poduzetništvu sam naučio kroz 10 godina?; Što sam naučio od sportaša?; Kako ne upasti u neke zamke?; Da li bih ponovio sve isto?

Predavanje će održati Luka Škrinjarić, magistar psihologije i vlasnik tvrtke Mentalni Trening, koji 10 godina radi kao sportski psiholog te se bavi mentalnom pripremom sportaša, trenera i roditelja u sportu. Sa svojim timom radi sa sportašima različitih profila, a posebno s vrhunskim, profesionalnim sportašima.

Datum i vrijeme: 30.04.2021., od 14:45 do 16:15. 

Predavanje će se održati putem Microsoft Teams platforme.

Link za prijavu na predavanje je:  https://docs.google.com/forms/d/1Ces8rkaP0luSlYX3_4XWkgrCLYTeUDWdjLX6lJvmiPc/edit 

Studentima koji se prijave na predavanje, organizator će poslati mailom pozivnicu za prisustvovanje predavanju. 

Lijep pozdrav,
Tim Savjetovališta FHS

Popis obavijesti
Repozitorij

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS