Objavljeno: 6. 6. 2017. u 15:38
Radoslav Sakač

Mjesto provedbe projekta: Sveučilište u Zadru, Kampus, Franje Tuđmana 14i, 23 000 Zadar

Organizatori: Odjel za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru, Odsjek za komunikologiju, Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu,  Odsjek za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Novinarstvo Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu . Inicijativni i organizacijski odbor: doc.dr.sc. Ljiljana Korona, izv.prof.dr.sc. Nada Zgrabljić Rotar, prof.dr.sc. Jadranka Lazić Lasić. ljkorona@unizd.hr; nrotar@hrstud.hr; jlazic@ffzg.hr

Cilj škole: Interuniverzitetska i interdisciplinarna suradnja u cilju brzog prijenosa znanja i vještina iz područja informacijske i medijske pismenosti kako bi se ojačalo medijsko obrazovanje mladih novinara i medijskih stručnjaka te budućih mladih znanstvenika za učinkovitu primjenu nove komunikacijske tehnologije.

Termin održavanja: od 25.8.-30.8.2017. U prijepodnevnim satima će se održavati predavanja , a u poslijepodnevnim satima radionice. Nastava će počinjati u 9 sati a završavati u 16.

Detaljnije informacije možete pogledati OVDJE, te na poveznici: http://conference.unizd.hr/itmed2017/

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2023. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS