Objavljeno: 5. 2. 2018. u 08:12
Danijela Vnučec Grdović

Obavještavamo studente Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, da će testiranje znanja engleskog jezika  i izdavanje potvrda sukladno Zajedničkom europskom  referentnom okviru za jezike, organizirati Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu.

 

Molimo sve studente koji se žele prijaviti na „Erasmus+“ natječaj i pristupiti testiranju, da se prijave najkasnije do 5.02.2018. do 14:00 sati u Ured za međunarodnu suradnju, Danijeli Vnučec Grdović, prof. ili e-mailom na dvnucec@hrstud.hr.

Hrvatski studiji snositi će troškove testiranja za sve prijavljene studente.

 

TESTIRANJE ĆE SE ODRŽATI 7.02.2018. između 9:00-12:00 sati u dvorani KRK Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

INFO predavanje održati će se 9.02.2018. u 13:00 u dvorani KRK.

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba
QuiltCMS