Objavljeno: 3. 12. 2018. u 07:55
Danijela Vnu─Źec Grdovi─ç

Proslje─Ĺujemo vam obavijest sa Tecnol├│gico de Monterrey Campus Quer├ętaro (Meksiko) o produ┼żetku roka za prijavu za odr┼żavanje nastave na Global Faculty Week 2019 u o┼żujku sljede─çe godine.

Novi rok za prijavu je 7. prosinca.

Vi┼íe informacija i relevantnih poveznica mo┼żete prona─çi u poruci u nastavku. U slu─Źaju da se donje poveznice ne mogu u─Źitati, pristup je mogu─ç preko pdf dokumenta u privitku ili preko objave na sveu─Źili┼ínim stranicama, http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/global-faculty-week-2019-tecnologico-de-monterrey-meksiko-poziv-za-odrzavanje-nastave/

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveu─Źili┼íni su odjel za interdisciplinarno istra┼żivanje i pou─Źavanje tradicionalnih i suvremenih kulturolo┼íkih, humanisti─Źkih i dru┼ítvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeni┼ítvo, poput kulturne, politi─Źke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja dru┼ítvenih skupina; ljudskoga do┼żivljavanja i pona┼íanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih politi─Źkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveu─Źili┼íta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu dru┼ítvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istra┼żiva─Źka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na ─Źetiri osnove: teorijsko-metodolo┼íkoj, nacionalnoj ili kroatolo┼íkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveu─Źili┼íte u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridr┼żana. Ra─Źunalna slu┼żba
QuiltCMS