Objavljeno: 19. 5. 2016. u 09:56
Danijela Vnučec Grdović
PRODUŽETAK: Erasmus+ praksa, 2015/16,...

Ovim putem javljam da mogućnost prijave na 3. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2015./16. planiramo produžiti do utorka 24.5.2016.

Dakle, mjesta u 3. krugu natječaja za Erasmus+ prakse tijekom ljeta još uvijek ima.

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-mobilnost-studenata-u-svrhu-strucne-prakse-erasmus-kljucne-aktivnosti-1-u-akademsko-1/

 

Vezano uz mogućnost prijave na Erasmus+ praksu u 2016./17., zasad samo informativno: otvaranje novog Natječaja se očekuje tijekom lipnja 2016.
Prvenstveno zbog mogućih administrativnih poteškoća vezanih uz potpisivanje ugovora i organizaciju odlaska studenata na praksu tijekom ljeta, predviđeno je da bi najraniji mogući početak Erasmus+ prakse za studente u novoj ak. god. bio od 1.9.2016.

Popis obavijesti

Bitno

Hrvatski studiji su osnovani 1992. godine, a od 2017. sveučilišni su odjel za interdisciplinarno istraživanje i poučavanje tradicionalnih i suvremenih kulturoloških, humanističkih i društvenih tema vezanih uz Republiku Hrvatsku, hrvatski narod i iseljeništvo, poput kulturne, političke intelektualne povijesti i zbilje; medijske javne i osobne komunikacije; djelovanja društvenih skupina; ljudskoga doživljavanja i ponašanja; odgoja i obrazovanja; razvoja jezika; otvorenih političkih, kulturnih, socijalnih i demografskih pitanja od nacionalnoga, regionalnoga ili sveeuropskoga interesa. Sukladno zacrtanim reformskim ciljevima uskoro bi se trebali ustrojiti kao Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, s jasno artikuliranim i koherentnim programima i hrvatskim identitetom, sukladno izvornoj zamisli i poslanju, kakvi su i potrebni hrvatskomu društvu.
Kao visokoobrazovna i znanstveno-istraživačka ustanova imaju studije preddiplomske, diplomske i poslijediplomske razine, a studijske programe temelje na četiri osnove: teorijsko-metodološkoj, nacionalnoj ili kroatološkoj, europskoj i globalnoj.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2019. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Služba za informatičke i računalne poslove
QuiltCMS