Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 2. 5. 2018. u 12:18
Uređeno: 2. 5. 2018. u 12:19
Sara Paraga

Poštovani,

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s Europskom komisijom organizirala je „Obzor 2020. komunikacijsku kampanju za pravna i financijska pitanja“, 25. travnja 2018. godine u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu.

Svrha konferencije je bila smanjenje broja grešaka kod prijavljivanja troškova Obzor 2020. projekata te podizanje svijesti unutar znanstvene zajednice o važnosti sprečavanja pogrešaka u izračunu različitih troškova projekata radi ubrzavanja plaćanja, izbjegavanja povrata neprihvatljivih troškova i plaćanja penala, ali i u svrhu pouzdanog i točnog financijskog izvještavanja. 

Predstavnici Europske komisije detaljnije su predstavili pravila prihvatljivosti troškova Obzor 2020. projekata te tipične nalaze i strategiju provedbe revizija Europske komisije. Govornici na konferenciji bili su gdin. Ekke Van Vliet (revizor) i gdin. David Mejuto (pravnik), iz Glavne uprave za istraživanje i razvoj pri Europskoj Komisiji.

Konferencija je okupila 126 sudionika iz Hrvatske, čime je ujedno omogućena razmjena iskustva te umrežavanje.

Prezentacije s radionice dostupne su na poveznicama ispod:

Obzor 2020. Komunikacijska kampanja - pravna i financijska pravila

Obzor 2020. Komunikacijska kampanja - revizija

Obzor 2020. Komunikacijska kampanja - revizija pitanja

 

 

 

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS