Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 28. 11. 2018. u 10:51
Sara Paraga

Otvoren je poziv na natječaj Mreža za inovativno osposobljavanje za 2019. godinu u okviru Marie Sklodowska-Curie akcija.

U okviru Mreža za inovativno osposobljavanje formiraju se konzorciji sveučilišta, istraživački centri i poduzeća iz zemalja širom svijeta s ciljem osposobljavanja nove generacije istraživača.

Konzorciji predlažu programe osposobljavanja na razini doktorata u akademskom sektoru i izvan njega.

Natječajne aktivnosti obuhvaćaju prekograničnu i međusektorsku mobilnost u cilju postizanja izvrsnosti i inovativnog istraživanja, ali i mogućnosti prijenosa stečenih znanja i iskustava kao i jačanja kapaciteta istraživačkih organizacija.

Potiče se uključenost neakademskog sektora, industrije i poduzetništva.

Financirani konzorciji objavljuju natječaje za stipendije/radna mjesta za mlade istraživače na EURAXESS portalu.

Natječaj je otvoren do 15. siječnja 2019. godine te je za natječaj izdvojeno 470 milijuna eura.

Više informacija, projektna dokumentacija poput Vodiča za prijavitelje dostupno je na Portalu za sudionike, odnosno ovdje.

Ako ste zainteresirani za prijavu projekata u okviru navedenog MSCA natječaja ili želite proširiti svoju listu potencijalnih partnera za konzorcije, ispunjeni partnerski profil pošaljite na sandra.vidovic@mobilnost.hr

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS