Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 6. 2. 2019. u 13:04
Sara Paraga

Sveučilište u Padovi objavilo je poziv za dostavu prijedloga u okviru drugog izdanja programa STARS@UNIPD (Supporting Talent in Research@University of Padova).

Program STARS stipendija podupire izvrsne dvogodišnje istraživačke projekte u svim znanstvenim područjima koji će se provoditi u Padovi od strane izvrsnih istraživača bilo koje nacionalnosti.

Cilj STARS@UNIPD poziva je je promicanje i poticanje visokokvalitetnih, inovativnih i ambicioznih istraživanja, s konačnim ciljem jačanja sposobnosti sveučilišnih istraživača da privuku vanjsko konkurentno financiranje, uključujući potpore Europskog istraživačkog vijeća.

Konkretno, STARS Starting stipendije namijenjene su perspektivnim mladim istraživačima koji su stekli doktorat minimalno dvije, a maksimalno sedam godina prije 30. studenog 2018., i koji će uspostaviti vlastiti istraživački tim i / ili započeti vlastito samostalno istraživanje.

Ukupni iznos sredstava koje nudi STARS stipendija u trajanju dvije godine za društvene i humanističke znanosti iznosi 80,000 eura.

Rok za prijavu je 2. travanj 2019.

Detaljne informacije o pozivu i prijavi pogledajte na poveznici.

Za sve upite obratite se na adresu stars.grants@unipd.it

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS