Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 9. 3. 2020. u 11:58
Tea Cacović

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (AMPEU) organizira radionicu u okviru programa Obzor 2020.: Pravna i financijska pitanja u Obzor 2020. projektima.

Radionica će se održati dana 31. ožujka 2020. godine, s početkom u 9.30 sati, u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža (Frankopanska 26, Zagreb).

Preliminarni program događanja dostupan je ovdje.

Tijekom ove iznimno sadržajne radionice, sudionici će se upoznati s pravnim i financijskim aspektima provedbe Obzor 2020. projekata s naglaskom na praktične primjere i najčešća pitanja korisnika tijekom provedbe projekata.

Radionica je namijenjena osobama uključenim u pravnu, administrativnu i financijsku provedbu Obzor 2020. projekata.

Ističemo dolazak nacionalne osobe za kontakt za pravna i financijska pitanja iz Slovenije, gđe. Darije Valančič koja će predstaviti slovensku praksu implementacije dodatnih naknada (additional remuneration) u provedbi Obzor 2020. projekata, te gđe. Olje Ulični Nikšić s Medicinskog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu koja će dati uvid u praktične aspekte troškova osoblja i povezanih trećih strana u Obzor 2020. projektima Medicinskog fakulteta.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijava je moguća putem sljedeće poveznice ovdje.

Prijave su otvorene do ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine, odnosno do popunjenja slobodnih mjesta.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, potrebno je obratiti se na  e-adrese: ana.kljucaric@mobilnost.hr i Martina.KozulKolaric@mobilnost.hr.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS