Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 22. 7. 2020. u 09:23
Tea Cacović

Institut za humanističke znanosti u Beču, poljska Akademija znanosti te poljsko Ministarstvo znanosti i visokog obrazovanja u sklopu „ERC Mentoring Initiative“, organizira radionicu za prijavitelje ERC Starting i Consolidator potpora za znanstvenike s područja društveno-humanističkih znanosti.

Rok prijave je 15. kolovoza 2020. za radionicu u rujnu te 13. studenoga 2020. za radionicu u prosincu.

Cilj ove radionice je individualiziranim pristupom pomoći znanstvenicima koji planiraju prijaviti ERC projekt u razdoblju od 2020 – 2023 godine.

Online radionica, na kojoj je sudjelovanje besplatno, održat će se od 4. do 5. rujna te od 4. do 5. prosinca 2020. godine na engleskom jeziku.

Sadržaj poziva za radionicu dostupan je na poveznici.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS