Sveučilište u Zagrebu

Fakultet hrvatskih studija

logo

Molimo studente, nastavnike i zaposlenike koji su pozitivni na COVID-19, imaju simptome ili su bili u bliskom kontaktu sa zaraženim da se jave na kvaliteta@hrstud.hr
Objavljeno: 6. 10. 2020. u 10:32
Tea Cacović

Međunarodni online info dan i susret umrežavanja koji će se održati 27. listopada 2020. istaknut će teme istraživanja u okviru Europskog zelenog plana („European Green Deal“) koje su od važnosti za društvene i humanističke znanosti.

Susreti umrežavanja, prezentacije, info sesija

Sudionici će imati mogućnost sudjelovanja u susretu umrežavanja koji će im pružiti priliku da se pridruže unaprijed dogovorenim sastancima s drugim sudionicima kako bi se identificirali mogući suradnici te time olakšalo stvaranje projektnih konzorcija. Istraživači, poduzetnici i drugi dionici koji aktivno traže partnere na svojim projektima mogu predstaviti svoj projekt tijekom sesije kratkih prezentacija.

Susretu umrežavanja prethodit će informativna sesija Europske komisije i Izvršne agencije za istraživanje koja će se usredotočiti na kontekste politika, mogućnosti financiranja i otvorene pozive za dostavu projektnih prijedloga. Ova informativna sesija dat će dragocjene uvide u procese pripreme projektnih prijedloga, pružajući time važne informacije kao dopunu bilateralnim sastancima u popodnevnom dijelu događaja.

Više informacija o načinima sudjelovanja u umrežavanju i prezentacijama, program te obrazac za prijavu nalaze se na službenim stranicama Europski zeleni plan: Virtualni susret umrežavanja za društvene i humanističke znanosti koji se održava u okviru projekta Net4Society.

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2021. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS