Objavljeno: 21. 5. 2018. u 17:34
Uređeno: 8. 11. 2018. u 11:26
Maria Florencia Luchetti

U četvrtak, 8. ožujka 2018. djelatnice Znanstvenog zavoda Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu sudjelovale su na radnom sastanku s pomoćnicom ministrice znanosti i obrazovanja izv. prof. dr. sc. Ivanom Franić i državnim tajnikom doc. dr. sc. Matkom Glunčićem.

Na sastanku se razgovaralo o mogućnostima i oblicima ostvarivanja suradnje na provedbi stručnih i znanstvenih projekata povezanih s misijom i vizijom Hrvatskih studija.

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS