Objavljeno: 4. 12. 2019. u 16:08
Uređeno: 5. 12. 2019. u 12:37
Administrator
Poziv na Međunarodni...

Znanstveni zavod Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane na Međunarodni znanstvenostručni skup "Migracijski procesi između Hrvatske i Južne Amerike. Povijest, kultura i društvo", koji će se održati 11. i 12. prosinca 2019. godine u gradu Zagrebu.

U srijedu 11.11.2019., skup će se održati u prostoru knjižnice Hrvatskih studija.

U četvrtak 12.12.2019., skup će se održati u prostoru Instituta za migracije i narodnosti

Pročitajte više u dokumentu Program skupa

Znanstveni zavod Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Institut za migracije i narodnosti, Institut za društvene i političke studije Patagonije Nacionalnog sveučilišta u Patagoniji „San Juan Bosco“ te Međunarodna mreža istraživača migracijskih procesa između Hrvatske i Južne Amerike, pozivaju sve znanstvenike, stručnjake i zainteresirane na Međunarodni znanstvenostručni skup "Migracijski procesi između Hrvatske i Južne Amerike. Povijest, kultura i društvo", koji će se održati 11. i 12. prosinca 2019. godine u gradu Zagrebu.

Glavni je cilj ovoga skupa potaknuti razmjenu iskustava i raspravu o raznim aspektima koji tvore i obuhvaćaju migracijski fenomen između Hrvatske i Južne Amerike.

 

Program skupa (PDF dokument)

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2020. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
QuiltCMS